Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Se împlinesc 20 de ani de la atacurile teroriste din New York și Washington. Igor Dodon: Trebuie să depunem toate eforturile ca asemenea tragedii să nu se mai repete

  Astăzi se împlinesc 20 de ani de la atentatele teroriste din New York și Washington. Președintele PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook.

  “La 11 septembrie 2001, întreaga lume urmărea cu groază imaginile video din Statele Unite ale Americii. Niciodată până atunci omenirea nu s-a confruntat cu un atentat terorist de o asemenea amploare, mai ales în cel mai mare oraș din SUA.

  În urma deturnării avioanelor și a prăbușirii clădirilor World Trade Center din New York, aproximativ 3000 de persoane și-au pierdut viața. Această tragedie a afectat și Moldova. Sub ruinele Turnului de sud a decedat cunoscutul arhitect Arkadi Zaltsman, originar din Chișinău, unul dintre autorii Palatului Prezidențial din capitala noastră.

  Atentatele teroriste din 11 septembrie au devenit o provocare pentru întreaga omenire. Noi nu vom conteni să condamnăm orice atac terorist în adresa securității statelor și a vieții oamenilor.

  Veșnică memorie tuturor victimelor atentatelor teroriste! Trebuie să depunem toate eforturile ca asemenea tragedii să nu se mai repete!”, a scris Igor Dodon.

  facebook.com

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Maia Sandu nu a binevoit să-l decoreze pe Zhang Yinghong, Ambasadorul Chinei în Republica Moldova, cu ocazia încheierii mandatului în țara noastră, deși China,...

  POLITICA

  Șapte dintre candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au câștigat deja în primul tur în UTA Găgăuzia (inclusiv un candidat independent care a câștigat cu...

  POLITICA

  Astăzi, în Găgăuzia este ultima zi de agitație electorală pentru alegerile deputaților din Adunarea Populară, care vor avea loc pe 19 septembrie.

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat cordiale felicitări şi urări de bine, domnului Eduard Smirnov, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, cu prilejul împlinirii onorabilei...

  Copyright © 2021