Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Scuarul din strada Bucuriei a fost redeschis după reabilitare

  Primarul general, Ion Ceban a participat joi la redeschiderea, după reabilitare, a scuarului din strada Bucuriei, sectorul Buiucani.

  Proiectul de amenajare a zonei de agrement a prevăzut reparația trotuarelor și a aleilor pietonale, reabilitarea spațiilor verzi, dotate cu sistem de irigare și înlocuirea mobilierului urban. De asemenea, în zonă au fost amenajate piste pentru bicicliști și sistem de iluminat nocturn.

  Totodată, în scopul fluidizării traficului, a fost redeschisă strada Bucuriei, în perimetrul str. Ion Creangă – str. H. Coandă.

  Primarul general, Ion Ceban, a apreciat lucrul efectuat pentru reabilitarea scuarului, menționând că amenajările de acest gen vor continua și cu alte proiecte. „Zonele verzi din oraș reprezintă un refugiu pentru chișinăuieni, mai ales în perioada estivală și acum, când, din cauza pandemiei, ne petrecem vacanțele mai mult acasă”, a declarat primarul.

  Scuarul din str. Bucuriei are o suprafață de 1,5 hectare, iar lucrările de amenajare au durat circa 4 luni. În context, e de menționat că de săptămâna viitoare urmează să înceapă lucrările de amenajare în parcul „Alunelul”.

  Facebook

  SOCIAL

  A fost dat startul lucrărilor de reabilitare a străzii Albișoara, tronsonul bd. Iurie Gagarin - str. Ismail.

  SOCIAL

  Inscripțiile arhitecturale de la intrările din capitală urmează să fie reabilitate, iar teritoriile amenajate și curățate. Primarul general Ion Ceban a solicitat acest lucru...

  SOCIAL

  Astăzi au început lucrările de reabilitare a scuarului din strada Kiev 1, sectorul Râșcani.

  SOCIAL

  De la reparații de străzi, până la evacuări de gherete. Astfel de lucrări se fac în sectorul Rîșcani al capitalei în ultimele săptămâni. Potrivit...

  Copyright © 2020