Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Scuarul din strada Bucuriei a fost redeschis după reabilitare

  Primarul general, Ion Ceban a participat joi la redeschiderea, după reabilitare, a scuarului din strada Bucuriei, sectorul Buiucani.

  Proiectul de amenajare a zonei de agrement a prevăzut reparația trotuarelor și a aleilor pietonale, reabilitarea spațiilor verzi, dotate cu sistem de irigare și înlocuirea mobilierului urban. De asemenea, în zonă au fost amenajate piste pentru bicicliști și sistem de iluminat nocturn.

  Totodată, în scopul fluidizării traficului, a fost redeschisă strada Bucuriei, în perimetrul str. Ion Creangă – str. H. Coandă.

  Primarul general, Ion Ceban, a apreciat lucrul efectuat pentru reabilitarea scuarului, menționând că amenajările de acest gen vor continua și cu alte proiecte. „Zonele verzi din oraș reprezintă un refugiu pentru chișinăuieni, mai ales în perioada estivală și acum, când, din cauza pandemiei, ne petrecem vacanțele mai mult acasă”, a declarat primarul.

  Scuarul din str. Bucuriei are o suprafață de 1,5 hectare, iar lucrările de amenajare au durat circa 4 luni. În context, e de menționat că de săptămâna viitoare urmează să înceapă lucrările de amenajare în parcul „Alunelul”.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că au început lucrările în cadrul proiectului de amenajare a albiei râului Bâc. Activitățile se referă la betonarea albiei râului,...

  SOCIAL

  Reabilitarea trotuarelor din bd. Moscova este spre finalizare. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că lucrările de reparaţie a trotuarelor...

  SOCIAL

  Porțiunea de trotuar din strada Calea Ieşilor, pe tronsonul str. Ion Creangă - intrarea principală din Parcul ,,Alunelul", va fi reabilitată. Astfel, modernizarea obiectivului...

  SOCIAL

  Astăzi a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei.

  Copyright © 2021