Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Scandal în interiorul Partidului „Democrația Acasă”. Membrii formațiunii îl acuză pe Vasile Costiuc că i-ar fi trădat

  Astăzi, reprezentanții mai multor organizații teritoriale ale Partidului „Democrația Acasă” au ieșit într-o conferință de presă unde au ținut să-l acuze pe Vasile Costiuc de trădare. Reprezentanții PDA spun că Costiuc s-a ales de unul singur președinte de partid și a format lista candidaților pentru alegerile parlamentare, fără a consulta echipa.

  „Ne-a trădat că nu a vrut să facă Congresul, s-a mimat, el a falsificat actele și noi am aflat cu stupoare, că a avut loc Congresul, neștiind cine e președintele, secretarul partidului și tot așa”, a spus Ion Garștea, citat de Agora.

  „În primii zece sunt persoane care nici nu îi cunoaștem. Echipa care a lucrat a fost trădată. Toți care mă cunosc, mă sună și mă întreabă de ce nu sunt acolo. În plus, lista trebuia discutata cu tot biroul, nu să o facă Costiuc ascuns și noi să aflăm abia în ziua în care s-au depus listele la CEC”, a comentat un alt membru al partidului „Democrația Acasă”.

  Mai mult, membrii PDA au atenționat diaspora să nu mai finanțeze partidul pentru că banii ar fi folosiți necorespunzător de către Costiuc.

  „El e un fals, un trădător, o iudă. Mă adresez la diaspora să nu mai trimită bani lui Costiuc. El acum face reparație.”

  Vasile Costiuc nu a răspuns deocamdată solicitărilor presei de a explica situația.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  sinteza.org

  SOCIAL

  Diploma de master al consilierului prezidențial Ala Nemerenco nu întrunește toate cerințele legale. Declarația a fost făcută de către ministrul Educației Lilia Pogolșa, în...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul deputatului PSRM, politologul Bogdan Țîrdea:

  LUMEA

  Declarația premierului ucrainean Denis Șmihal despre posibila anulare a pensiilor în Ucraina a provocat furie în rândul cetățenilor.

  POLITICA

  Și socialiștii de la Leova cer ca Ștefan Gațcan să depună mandatul de deputat, după ce a trădat PSRM și a aderat la Pro...

  Copyright © 2021