Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șase persoane și-au pierdut viața în accidentele din weekend

  Șase persoane au decedat, printre care un minor de șase ani, iar 32 au primit traumatisme grave în urma a 27 de accidente rutiere care s-au produs pe traseele din țară în acest weekend.

  Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică, în dimineața zilei de sâmbătă, un bărbat de 61 de ani din satul Roșcani, raionul Anenii Noi, a decedat după ce remorca unui tractor l-a călcat.  Un accident grav soldat cu victime a avut loc în aceeași zi, în Râșcani, satul Aluniș. Un șofer în vârstă de 22 de ani, în stare de ebrietate avansată, într-o curbă a pierdut controlul mașinii și s-a inversat. În consecință, un pasager de 17 ani a decedat pe loc, alții trei au ajuns la spital.

  Tot sâmbătă, la Drochia, un tânăr de 27 de ani, în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului în apropriere de satul Petreni și a ajuns cu vehiculul în șanț. În urma accidentului, șoferul și trei pasageri au ajuns la spital cu diferite traumatisme.

  Accidentele s-au ținut în lanț și duminică. La Edineț, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, având exces de viteză a derapat, autovehiculul inversându-se. În mașină se aflau doi pasageri, de 16 și 20 de ani. Toți au fost transportați la spital. La scurt timp, șoferul și un pasager de 16 ani au decedat în secția reanimare. La Rezina, un șofer de 37 de ani, a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. În automobil se aflau soția și doi copii ai săi, de 6 și respectiv un an. În urma impactului, copilul de 6 ani a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital. Un alt grav accident rutier s-a produs, aseară, în satul Zaim, raionul Căușeni. Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, aflându-se la volanul unui automobil, a lovit cu viteză o femeie de 60 de ani, care se deplasa pe o bicicletă. Femeia a murit pe loc.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  În zilele de odihnă, peste 1600 de șoferi au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu...

  LUMEA

  Numărul cazurilor totale de coronavirus în lume a depășit 100 de milioane miercuri, potrivit unui bilanț al Reuters, citată de digi24.ro, preluat de MOLDPRES.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de sâmbătă și duminică, pe străzile capitalei va circula un troleibuz turistic, care va parcurge cele mai...

  SOCIAL

  În zilele de odihnă 2330 de șoferi au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu abateri,...

  Copyright © 2020