Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Sărut dascăle, mâna ta. Cadrele didactice din municipiu au fost premiate

  „Sunteți cei cu care fiecare dintre noi a început lecţia vieţii” așa și-a început discursul primarul general al Chișinăului, Ion Ceban în cadrul evenimentului festiv dedicat Zilei profesionale a Lucrătorului din Învățământ.

  „Astăzi aș vrea să ajung la fiecare profesor și să le spun mulțumesc pentru munca lor și dragostea față de copiii noștri.Sunteți cei cu care fiecare dintre noi a început lecţia vieţii.Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii.Vă doresc multă sănătate, ani lungi şi realizări frumoase, bunăstare familiilor, putere de a continua lucrul pe care îl faceţi cu atâta dragoste şi dăruire, optimism şi nu în ultimul rând, elevi motivaţi, curioşi şi recunoscători„ susține edilul.

  În cadrul festivității au fost premiate cadrele didactice, participante la Concursul municipal „Pedagogul anului, ediția 2021”, la categoriile „Profesorul Anului”, „Învățătorul Anului” și „Educatorul Anului”. Premianților li s-au decernat trofee, diplome și premii bănești din partea Primăriei Chișinău. Ceban susține că pentru anul viitor municipalitatea își propune să dubleze premiile pentru profesori.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  După ce guvernul PAS a insistat asupra testării obligatorii a cadrelor didactice nevaccinate, deputații partidului Acțiune și Solidaritate sunt gata să dea o nouă...

  SOCIAL

  500 de teste rapide pentru antigeni au fost predate Primăriei municipiului Chișinău de către organizația „Inițiativa Pozitivă” pentru testarea gratuită a angajaților școlilor din...

  Copyright © 2021