Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Sărbătorile vin…

  Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat în data de 1 decembrie cu inaugurarea pomului de Crăciun în centrul Capitalei. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă. Totodată, primarul a precizat că în acest an, se dorește ca toată această atmosferă de la inaugurarea bradului, să fie simțită în toate sectoarele capitalei, dar și în suburbii, lucru la care în prezent se lucrează.

  Ion Ceban susține că lucrările de instalare a bradului sunt în toi. Tot aici în scuarul Catedralei, va fi inaugurat și un orășel de Crăciun cu toate decorațiunile. Potrivit edilului, startul sărbătorilor de iarnă va fi dat la ora 17 și 15 minute.

  Ion Ceban, primar al Capitalei

  “Vrem ca în acest an toată atmosfera din centrul Capitalei să se conecteze cu toate sectoatele capitalei dar și cu toate suburbiile și lucrăm la acest lucru.”

  Potrivit primarului, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, scuarul Catedralei, toată strada pietonală, porțiunea bulevardului Grigore Vieru renovată până la strada Albișoara, vor îmbrăca straie de sărbătoare. Iar toate luminițele în aceste zone se vor aprinde, treptat, în funcție de evenimentele care vor avea loc pe parcursul lunii decembrie. Totodată, pentru a evita îmbulzeala în noaptea dintre ani, Ion Ceban susține că autoritățile locale nu au pregătit un program special. Însă doritorii de a veni aici de Revelion, o pot face.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021