Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Sărbătorile online

  Anul acesta, toate sărbătorile din mai și dar și Paștele au fost mutate în formatul online. Komsomolskaya Pravda și Casa Rusească din Moldova au organizat o serie de emisiuni live, unde bucătari profesioniști și mari personalități culturale împărtășesc rețete interesante și secrete ale pregătirii tradiționale a mâncărurilor de primăvară și de Paște. La una dintre aceste emisiuni a participat și echipa noastră de filmare.

  Inițial, sărbătorile de mai au fost asociate cu sosirea primăverii – festivități, excursii familiale și cu amicii la natură, picnicuri, programate în primele zile ale lunii mai. Și Paștele a fost întotdeauna sărbătorit într-un cerc familial mare. Însă anul acesta, după scenariul celui trecut, datorită măsurilor de combatere a coronaviruslui, întrunirile festive tradiționale își schimbă formatul. În acest sens, „Komsomolskaya Pravda” și Casa Rusească din Moldova au organizat o serie de întâlniri la care bucătari profesioniști și personalități culturale împărtășesc în direct rețete tematice interesante.

  Alla Babuc, reprezentant, ziarul Komsomolskaia Pravda

  „Pandemia ne obligă să ne îndepărtăm de ceea ce numim evenimente cu prezență fizică spre cele online. Dar, cu toate acestea, sunt minunate și interesante. Primim un feedback plăcut. „

  Emisiunile live au fost deja în emisie în această joi și sâmbătă, și pot fi vizualizate în înregistrarea de pe pagina de Facebook a Komsomolskaya Pravda din Moldova sau pe site-ul oficial al ziarului. Următoarea întâlnire online este programată pentru 8 iunie în ziua în care se marchează sărbătoarea Familiei Iubirii și Fidelității. Iar pe 9 mai, toți cititorii Komsomolskaya Pravda vor primi un mic cadou în fiecare număr de ziar.

  Alla Babuc, reprezentant, ziarul Komsomolskaia Pravda

  „Înainte de 9 mai, ziarul va fi publicat, ca de obicei, acolo vor fi expuse panglicile Sf. Gheorghe și felicitările noastre calde”

  Numărul de Paști al Komsomolskaya Pravda a fost lansat astăzi, 28 aprilie, iar în ziarul de mâine puteți găsi rețete de Paște de la ultima întâlnire online.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020