Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Săptămâna viitoare ar putea fi convocat Consiliul Suprem de Securitate

  În a doua jumătate a săptămânii viitoare președintele țării Igor Dodon ar putea convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

  „Vom convoca CSS cu mai multe subiecte, inclusiv cu subiectul ce ține de posturile ilegale din Zona de Securitate. Încă un subiect care vreau să îl pun în discuții este cumpărarea deputaților. Consider că este un subiect ce ține de securitatea statului. Când deputații se cumpără și se vând și pleacă dintr-o fracțiune în alta, parlamentul nu mai reprezintă voința alegătorilor. Pe urmă duce la capturarea statului de oligarhi, așa cum a mai fost”, a mai spus Igor Dodon.

  Președintele a amintit că în această săptămână a purtat discuții, la telefon, cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski despre posturile ilegale, instalate de autoritățile separatiste. Krasnoselski l-a informat pe șeful statului că jumătate dintre acestea au fost deja scoase.

  „Solicitarea mea a fost și rămâne să fie scoase imediat toate aceste posturi, care nu sunt convenite între Chișinău și Tiraspol. Înțeleg că ei jonglează cu denumiri că nu sunt de control. Ele sunt ilegale și trebuie închise. Sper că până la întrevederea noastră, care va fi la sfârșit de iulie, acestea să fie scoase”, a spus Igor Dodon.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Profesorul universitar și academicianul Gheorghe Rusnac îl susține pe Igor Dodon la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

  SOCIAL

  Igor Dodon, împreună cu soția, a asistat la Liturghia oficiată la Mănăstirea Hâncu, care împreună cu credincioșii ortodocși din întreaga lume, o prăznuieşte pe...

  POLITICA

  Fiecare al doilea cetățean consideră că la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie Igor Dodon va obține victoria. Sunt datele sondajului social-politic realizat de Fondul...

  POLITICA

  Igor Dodon va câștiga în turul doi al alegerilor prezidențiale indiferent cu cine se va duela. Sunt datele sondajului social-politic realizat de Fondul Opiniei...

  Copyright © 2020