Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Salariile angajaților de la CFM vor fi majorate cu până la 30%, spune Igor Dodon

  Salariile angajaților de la Calea Ferată a Moldovei (CFM) vor fi majorate esențial. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon în cadrul ediției de astăzi a emisiunii ”Președintele răspunde”.

  Șeful statului a declarat că majorarea va fi efectuată chiar din luna septembrie și aceasta ar putea fi de câteva zeci de procente. Președintele a fost informat despre acest lucru în cadrul unei discuții cu directorul CFM.

  ”Ei m-au informat că au găsit posibilitatea pentru cei care au salarii mici de 1,5 mii – 2 mii de lei vor veni cu o majorare esențială de câteva zeci de procente: 20-30%, ei vor vedea care sunt posibilitățile, începând cu 1 septembrie”, a spus Igor Dodon.

  Șeful statului a mai precizat că în prezent CFM nu are datorii la achitarea salariilor către angajații întreprinderii.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat pe Igor Dodon în cursa pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

  Copyright © 2020