Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Oleg Vasnețov: Pe pământul Moldovei avem mulți prieteni care onorează paginile comune ale marii noastre istorii

  „Stimați cetățeni ai Federației Ruse,

  Dragi concetățeni!

  Vă felicit din suflet cu această sărbătoare națională. Sărbătoarea Rusiei.

  Această sărbătoare personifică punctul de plecare al statului rus modern, acționează ca un simbol al patriotismului, al unității naționale și al păcii civile.

  Tradițiile moștenite de la strămoșii noștri sunt asemeni unui far care ghidează Rusia modernă, îi unește pe toți cei care își iubesc Patria și cred în viitorul ei demn.

  Știu că avem mulți prieteni pe pământul Moldovei care onorează paginile comune ale marii noastre istorii și numele creatorilor săi. Suntem conectați prin valori și orientări spirituale și morale, prin simpatie reciprocă.

  Apreciem cu adevărat această atitudine și moștenire.

  Rusia a acordat și este gata să acorde asistență fraternă Republicii Moldova. Apreciem foarte mult atitudinea bună a compatrioților noștri care trăiesc pe pământul Moldovei și a tuturor celor care susțin dezvoltarea cooperării dintre statele noastre. Anul acesta, sărbătorile Zilei Victoriei și Ziua de naștere a marelui poet rus A. S. Pușkin au avut loc la scară largă.

  Toate acestea sunt dovada unui interes real din partea forțelor progresiste și a oamenilor de bună credință din întreaga țară care pledează pentru consolidarea legăturilor cu patria lor istorică – Rusia.

  Suntem deschiși spre o cooperare pragmatică și în continuare, spre punerea în aplicare a proiectelor reciproc avantajoase, spre cooperare în rezolvarea celor mai importante probleme ale dezvoltării globale. Sunt convins că țările noastre nu au nici o alternativă la interacțiunea constructivă pentru a menține securitatea și stabilitate în regiune.

  Vom promova și în continuare această atitudine.

  În această zi, acceptați urările sincere de pace, bunătate și armonie față de voi și de cei dragi! Sărbătoare frumoasă, dragi prieteni!”, se arată în mesaj.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021