Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  S-a încheiat sesiunea de primăvară 2020 a Parlamentului

  Convocat, astăzi, în ultima ședință plenară a sesiunii de primăvară-vară, Parlamentul a aprobat Hotărârea privind încheierea primii sesiuni ordinare din anul 2020.

  În încheierea ședinței, Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a  mulțumit deputaților pentru participare la sesiunea de primăvară-vară și le-a urat succese în activitatea legislativă și politică.

  Totodată, speakerul și-a îndemnat colegii să continue activitatea în cadrul comisiilor permanente, în special, asupra proiectelor de lege aflate în procedura legislativă.

  Potrivit Regulamentului Legislativului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

  parlament.md

  SOCIAL

  Campania de imunizare „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe Vechi!”, lansată de Primăria Chișinău s-a încheiat. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Confederația Națională a Sindicatelor protestează în această dimineață sediul Legislativului, în semn de protest că bugetarii ar putea fi lipsiți de premiul anual.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a povestit despre ce a discutat cu vicepremierul Andrei Spînu, pe scările Parlamentului, acolo unde au fost surprinși de către...

  POLITICA

  Deputații socialiști au cerut ca de pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului să fie scos proiectul de lege al PAS, care prevede majorarea...

  Copyright © 2021