Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  S-a dat startul iarmaroacelor școlare

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 25.08.2020-06.09.2020, în preajma anului nou de studii: 2020-2021, în sectoarele orașului vor fi organizate iarmaroace școlărești, unde vor fi comercializate mărfuri pentru elevi: rechizite, ghiozdane, articole de vestimentație (uniforme școlare, traninguri pentru sport etc.).

  Lista adreselor iarmaroacelor școlare din sectoare:

  s. Centru: str. Academiei, str. D. Cantemir, intersecție cu str. Ismail;

  s. Botanica: bd. Traian, intersecție cu str. Independenței;

  s. Râșcani: str. Kiev, intersecție cu str. A. Russo și (la necesitate) pe str. E. Doga;

  s. Buiucani: Calea Ieșilor 8 (în parcarea CC „Zity Mall”);

  s. Ciocana: str. Alecu Russo, intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân;

  Totodată, amintim că în perioada: 26.08.2020-30.08.2020, preajma CC „Zity Mall” se va desfășura iarmarocul școlăresc organizat de către un centru internațional de expoziții. De asemenea, Î.M. „Piața Centrală”, organizează în perioada: 15.08.-15.09.2020, un târg școlar pe str. Varlaam,  în perimetrul str. Armenească și str. Bulgară.

  Organizatorii și participanții la târgurile școlare vor asigura respectarea măsurilor privind controlul răspândirii infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora va depăși cifra de 49 de persoane.

  chisinau.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  SOCIAL

  Specialiștii în sănătate publică atenționează despre un nou val de COVID-19, val predominat de noua tulpină Delta. Statisticile din ultimele zile indică mai multe...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău va organiza sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii, rapelul cu vaccinul Sputnik.

  SOCIAL

  Direcția Generală Asistență Socială și Sănătate în comun cu preturile din Chișinău vor pregăti săptămâna curentă un plan de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului.

  Copyright © 2021