Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Rusia votează pentru viitorul său

  Astăzi, 1 iulie 2020, cetățenii Federației Ruse sunt așteptați să participe la referendumul privind modificarea Constituției Federației Ruse. Inițiativa aparține președintelui Vladimir Putin. Plebiscitul are loc nu doar în Rusia, ci și în afara granițelor. Și în Republica Moldova au fost deschise două secți de votare, una la Ambasada rusiei la Chișinău și alta la Tiraspol.

  Cetățenii ruși aflați permanent sau temporar pe teritoriul țării noastre participă activ la referndum. Printre primii alegători a fost și ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov.

  OLEG VASNEȚOV, AMBASADORUL RUSIEI ÎN MOLDOVA

  „Astăzi, este într-adevăr un eveniment foarte important în viața rușilor și a întregului nostru stat. Vorbim despre Constituție, a cărei modificare a fost propusă de președintele Vladimir Putin în mesajul său către Adunarea Federală din 15 ianuarie ”.

  La intrarea în secția de votare fiecărui om i se măsoară temperatura, măștile și mănușile sunt obligatorii. De asemenea, sunt oferite pixuri de unică folosință fiecărui alegător. Aceste reguli au fost aprobate de reprezentanții “Rospotrebnadzor”.

  Facebook

  Copyright © 2020