Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Roman Mihăeș, despre subiectul remanierilor: Eu personal a-și schimba jumătate de guvern!

  Ideea necesității remanierilor guvernamentale prinde contur în societate, fiind invocată atât de reprezentanții opoziției, experți și analiști, dar și de cetățenii de rând, care se arată tot mai dezamăgiți de actuala guvernare. Comentatorul politic, Roman Mihăeș, invitat la Emisiunea “TEMA” de la postul de televiziune Primul în Moldova, este de părerea că remanierile guvernamentale despre care se vorbește în ultima vreme ar putea avea loc, iar la momentul de față se impune cel puțin o evaluare a acestui guvern.

  „Din punctul meu de vedere se impune cel puțin o evaluare a acestui guvern. Evaluarea trebuie să o facă pe de o parte opoziția, în mod obligatoriu (la un an de zile), pe de o altă parte evaluarea trebuie să o facă însăși partidul de guvernământ. Cu ochiul liber se vede că ceva nu merge bine la 2-3 ministere.(…) Nu vreau să intru în detalii, eu personal a-și schimba jumătate de guvern”, a declarat Roman Mihăeș.

  Ieri, invitat la un post privat de televiziune, Președintele Parlamentului și al partidului de guvernare, Igor Grosu, a declarat că subiectul remanierilor guvernamentale este prerogativa prim-ministrului. Grosu a mulțumit miniștrilor din Guvernul Gavrilița pentru munca depusă, în contextul crizelor multiple cu care se confruntă Republica Moldova.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  Copyright © 2021