Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Reținut pentru furt și jaf, săvârșite la o zi

  Un tânăr de 25 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de furt și jaf. Bănuitul nu este la prima abatere de la lege, acesta a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare.

  Polițiștii din Orhei au fost sesizați, după ce din scara unui bloc locativ din mun. Orhei, în mod deschis un necunoscut a sustras de pe umărul unui bărbat geanta în care se aflau mai multe acte și  3500 lei.

  În următoare zi, o femeie, de 41 de ani, la fel locuitoare a mun. Orhei, a sesizat  Poliția că persoane necunoscute,  prin culegere de chei, a pătruns  în apartamentul  acesteia,  de unde  au sustras safeul   în care se aflau 110.000 RUR, 4700 euro, 24 100 lei și o verighetă din aur, cauzându-i  un prejudiciu material în sumă totală de 146 266 lei.

  Ca urmare a acțiunilor prompte întreprinse de polițiștii și procurorii din mun. Orhei, suspectul  a fost reținut în aceiași zi,  în ograda unul bloc locativ din municipiul. În cadrul percheziţiilor corporale,  asupra acestuia, polițiștii au depistat  într-un plic  4 700 euro, 110 000 RUR și 18 100 lei. Totodată, au fost găsite actele sustrase și au fost returnate proprietarului.

  La moment, tâlharul este cercetat penal pentru furt și jaf. Pentru cumul de infracțiune urmează să se pronunțe instanța de judecată.

  politia.md

   

   

  SOCIAL

  În baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au acționat prompt în această dimineață...

  SOCIAL

  Oamenii legii au destructurat în luna mai, activitatea infracțională a unei grupări infracționale specializată în contrabandă și comercializarea drogurilor, fiind reținute în flagrant delict...

  SOCIAL

  Ofițerii de investigații și procurorii au destructurat un grup criminal specializat în trafic de droguri.

  Copyright © 2021