Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Reparația străzii Tighina din capitală continuă

  Reparaţia străzii Tighina, cu lungimea de 1,6 km continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, actualmente se lucrează pe următoarele tronsoane str. A. Iancu – str. Columna.

  „Au fost finalizate lucrările la sistemul rutier și trotuare, urmând să fie definitivate cele de la sistemul de iluminat stradal.

  Str. Columna – str. Varlaam – Trotuarele au fost reparate integral, iar pe partea carosabilă a fost așternut stratul de binder. Lucrările pe partea de iluminat au fost realizate în volum de 90%.

  Str. Varlaam – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Trotuarul a fost reparat capital pe partea Moldtelecom. În prezent se lucrează pe partea de vizavi. Pe carosabil au început lucrările de frezare a asfaltului degradat, după care vor urma tot spectrul de lucrări la structura rutieră. Iluminatul a fost modernizat în proporție de 80 la sută.

  Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. 31 August 1989 – Au fost executate 80% din volumul de lucrări ce ţin de reabilitarea sistemului de canalizare pluvială. Restul acțiunilor vor fi reluate în primăvara anului viitor”, a precizat Ceban.

  La fel, pe str. București – str. Mihail Kogălniceanu se lucrează la reabilitarea sistemului de canalizare pluvială.

  ionceban.md

  Facebook

  Noutăţi

  În sectorul Rîşcani au fost finalizate lucrările de reparaţie a trotuarului din str. Kiev, partea pară. Potrivit primarului general Ion Ceban, de la str....

  SOCIAL

  Nu pentru fostul primar, dar pentru locuitorii acestei localități. Primăria Chișinău finanțează reparația capitală a străzii Ștefan cel Mare din Colonița. Potrivit edilului Ion...

  SOCIAL

  În timp ce subterana Iași este la un pas să fie gata, o altă trecere subterană tot se află în reparație, nici la 100...

  SOCIAL

  Pe strada Tighina din capitală au început lucrările de reparație. Acestea presupun reabilitarea învelișului asfaltic, amenajarea trotuarelor, crearea locurilor de parcare și reabilitarea iluminatului...

  Copyright © 2021