Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Renato Usatîi, anunțat în căutare internațională în Rusia

  Ministerul de interne rus l-a anunțat oficial pe Renato Usatîi în căutare internațională, scrie noi.md. Potrivit unui comunicat de presă, acesta ar fi bănuit într-un dosar penal privind organizarea unei grupări criminale.

  Potrivit TASS, citat de noi.md, pe viitor informația va fi transmisă si la Iterpol. Serviciul de presă al tribunalului din Moscova, menționată că procurorii cer arestarea lui Usatîi. Examinarea cererii de arest va avea loc pe 24 iulie, la ora 14:00, ora Moscovei.

  noi.md

  Facebook

  POLITICA

  Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă profunda îngrijorare în legătură cu acțiunile iresponsabile ale noii guvernări și consecințele devastatoare ale acestora.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  Copyright © 2021