Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Regim special de activitate

  De astăzi atât bugetarii cât și angajații din sectorul privat trec la regim special de activitate. Acesta se va menține cel puțin până pe 15 martie. În acest sens, angajatorii trebuie să organizeze activitatea personalului în așa mod, încât aceștia să nu fie supuși riscului de infectare cu COVID-19.

  De azi la locul de muncă este chemat doar personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituției și activitatea căruia necesită prezența obligatorie la serviciu. Totodată, pentru cei prezența cărora nu este obligatorie la locul de muncă, se asigură condiții de muncă la distanță.

  Din Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 26 februarie.

  „Ministerele, Cancelaria de Stat, alte autorități administrative centrale subordonate Guvernului și structurile organizaționale din sfera lor de competentă (autoritățile administrative din subordine, inclusiv serviciile publice desconcentrate și cele aflate în subordine, precum și instituțiile publice, întreprinderile de stat și societățile comerciale cu capital integral sau majoritar public în care ministerul, Cancelaria de Stat sau altă autoritate administrativă centrală are calitatea de fondator) vor organiza desfășurarea activității în regim special de lucru, de la 7:30 până la 16:00 și pauza de masă de la 12.00 până la 12:30”

  Vineri, Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis ca în perioada 1 – 15 martie să fie instituit regim special de activitate.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020