Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Regim obișnuit de lucru pentru piețe și centre comerciale

  De astăzi, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău activează în regim obișnuit. Cu toate acestea, oamenii trebuie să respecte cu strictețe și în continuare măsurile de prevenire a COVID-19. Atât vânzătorii, cât și cumpărătorii.

  Această domnișoară a venit împreună cu mama să facă cumpărături. Spune că dorește să-și reînoiască garderoba.

  Deja am trecut la alt sezon și avem nevoie să ne reînoim garderoba. Consider că este o măsură binevenită, mai ales dacă cumpărătorii respectă măsurile de igienă. Bravo autorităților.

  Sunt în pauză, am venit repejor să iau niște cumpărături și înapoi la lucru. Sper să meargă totul spre bine, mai departe să continue această relaxare, această stare de relaxare.

  Și vânzătorii sunt mulțumiți că pot activa în regim normal și speră să aibă cât mai mulți cumpărători.

  Sperăm să avem, din tot sufletul sperăm, ca să treacă toată chestia asta, că e o incomoditate foarte enormă. Ne-am străduit să aducem mai mult stofe naturale, să aducem modele de vară la un preț accesibil pentru fiecare buzunar. Este spre binele cumpărătorilor, pentru că majoritatea lucrează cu regim.

  –Cum au fost până acuma vânzările? – Slab, pentru că au fost zile când nu am vândut practic absolut nimic. Începând de astăzi, deja activăm în regim normal și sperăm să avem cât mai mulți cumpărători și sperăm să trecem peste toată perioada aceasta.

  ION CRÎȘMARU, ADMINISTRATOR, CENTRU COMERCIAL
  Suntem bucuroși că deja a început să lucreze în regim normal. Nu prea vin, o să vedem după masă, multă lume vine după masă. Omul cu temperatură nu se permite ca să intre în centrul comercial, sunt toți verificați absolut.

  Tot de astăzi, și piețele din Chișinău activează în regim obișnuit, de la ora 05:00 până la 19:00, inclusiv în zilele de odihnă, cu interzicerea comerțului ambulant în preajma lor. Totodată, zilele de luni vor fi sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate. De asemenea, se interzice accesul copiilor până la 7 ani în toate piețele de pe teritoriul municipiului, iar administratorii vor asigura respectarea acestei prevederi prin controlul riguros la punctele de intrare în zonele de comerț menționate. În același timp, până în 15 iulie rămâne suspendată activitatea zonelor de agrement din Chișinău și organizarea ceremoniilor. Tot până la mijlocul lunii iulie sunt interzise și activitatea cluburilor de noapte și a discotecilor, scăldatul în lacurile cu plajă, aflarea în locuri publice în grupuri mai mari de 3 persoane, aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, de sport și zone de agrement. Veronica Leșco și Nicolae Vasiliev, Accent TV.

  Copyright © 2020