Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Reforma justiției este simplu de făcut, i-ai pus la pușcărie pe câțiva, să fie de învățătură pentru toți și s-a terminat, spune Igor Dodon

  Reforma justiției în Republica Moldova trebuie înfăptuită nu din creditele de milioane de dolari, ci trebuie aplicată legea astfel ca persoanele corupte să stea la închisoare. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, invitat la NTV Moldova.

  Liderul socialiștilor a menționat că în perioada guvernărilor AIE s-au cheltuit bani enormi pentru justiție, dar drept rezultat aven frauda bancară și concesionarea aeroportului.

  ”În 2010-2015, europenii au investit în reforma justiției câteva sute de milioane de dolari. Bani, granturi, s-au scris legi. Cineva a încasat milioane. Cineva în acea perioadă când se spunea că suntem ”istorie de succes”, că noi facem reforma justiției, în Moldova s-a furat miliardul și s-a dat aeroportul. Acum ce vor să facă? Iar reforma justiției, să mai fure ceva?  Reforma se face și ea trebuie făcută, dar fără sute de milioane cheltuite. Este simplu, ai luat și i-ai pus la pușcărie pe câțiva, să fie de învățătură pentru toți și s-a terminat”, a declarat liderul PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021