Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Record de infectări cu Covid-19 în Germania, după impunerea carantinei parțiale. Cele mai multe cazuri de la debutul pandemiei

  Germania anunță un nou record de cazuri de Covid-19, cel mai mare număr de infectări de la începutul pandemiei. Potrivit Institutului Robert Koch, sunt 16.774 de noi îmbolnăviri, raportate chiar din ziua în care autoritățile au anunțat măsuri de carantină parțială pe tot teritoriul țării.

  Bilanțul arată și 89 de noi decese în Germania, în ultimele 24 de ore. După cea mai mare creştere zilnică, bilanţul de la începutul epidemiei a ajuns la 481.013 de cazuri şi 10.272 de morţi. Precedentul record de cazuri zilnice se înregistrase cu o zi în urmă – 14.964.

  În contextul creşterii bruşte a intensităţii epidemiei, autorităţile federale şi cele din landurile germane au convenit miercuri să restricţioneze contactele până la sfârşitul lui noiembrie, în încercarea de a reduce răspândirea virusului.

  Restricţiile din noiembrie, la o scară nemaiîntâlnită din martie-aprilie, sunt menite să oprească creşterea numărului de cazuri înaintea sărbătorilor de iarnă.

  digi24.ro

   

  Facebook

  SOCIAL

  Alte 50 de paturi vor fi amenajate în cadrul Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile pentru persoanele infectate de COVID-19. Anunțul a fost făcut...

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore, au fost depistate alte 1215 cazuri noi de infectare cu COVID-19, din cele 2858 teste efectuate.

  SOCIAL

  Alte 477 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, din cele 1425 teste efectuate.

  LUMEA

  Cancelarul german Angela Merkel şi vicecancelarul Olaf Scholz, ministru al finanţelor, i-au pregătit pe germani pentru eventuala înăsprire a actualului lockdown parţial, în perspectiva...

  Copyright © 2020