Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Rata morbidității, în scădere

  În municipiul Chișinău, rata morbidității prin SARS-CoV-2 este în scădere. Declarația a fost făcut astăzi, la ședința săptămânală a serviciilor Primăriei de către șefa Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate, Tatiana Bucearschi .

  Rata îmbolnăvirilor cu COVID-19 este în scădere, în municipiul Chișinău, în ciuda incidenței care se menține încă ridicată. Potrivit șefei Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate, în data de 21 ianuarie, în spitalele din Capitală erau internați 671 de pacienți. 366 de paturi sunt disponibile, spun autoritățile.

  Tatiana Bucearschi, șefa Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate.

  „Țin să vă informez că, chiar dacă această infecție se răspândește în continuare în lume și sunt țări unde rata infectărilor este destul de mare, în municipiul Chișinău depistăm o anumită diminuare a morbidității prin infecția noului coronavirus. În tratament la domiciliu, cu forme ușoare ale infecției COVID-19, raportate de către asistența medicală primară, sunt în total 45.092 de pacienți, iar în ziua raportării sunt supraveghere 1807 locuitori, fiind și aici o tendință de descreștere.”

  Până acum, în Moldova s-au înregistrat 156.202 cazuri de COVID-19, dintre care 65.755 au fost confirmate în municipiul Chișinău, 53.704 de persoane fost tratate.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2020