Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Răilean: În fiecare zi se semnează contracte pentru reparația drumurilor în 6-7 raioane

  Licitațiile pentru contractarea antreprenorilor care vor repara drumurile din cele 1200 de localități din țară se vor încheia până la sfârșitul lunii iunie. Informația a fost prezentată în cadrul ședinței din ajun a Guvernului.

  Ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Răilean, a declarat că în fiecare zi se semnează contracte pentru 6-7 raioane.

  ”Am început pe data de 22 iunie și le planificăm până pe data de 29 iunie. Mergem conform graficului, câte 6-7 raioane pe zi”, a spus ministrul.

  Premierul Ion Chicu a precizat că licitațiile trebuie să se desfășoare conform legislației, dar să se finalizeze rapid. Chicu a salutat faptul că 80-90% din angajații de pe șantierele de reparație a drumurilor sunt cetățeni ai Republicii Moldova.

  ”Sunt locuri de muncă salarii. Oamenii așteaptă locuri de muncă și aceste proiecte sunt cea mai bună oportunitate pentru acest scop”, a notat premierul.

  Programul național ”Drumuri bune pentru toți” a fost lansat la inițiativa președintelui Igor Dodon și prevede reparația drumurilor naționale dar și a celor locale.

  Facebook

  SOCIAL

  Autoritățile Statului Qatar au oferit Republicii Moldova o donație de echipament medical în greutate de 3 tone și jumătate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde...

  POLITICA

  Majoritatea populației este contra aderării Republicii Moldova la blocul militar NATO, indică datele unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  POLITICA

  Federația Rusă este gata să îi acorde Republicii Moldova un suport financiar sub formă de credit, dacă se va ajunge la o stabilitate politică...

  Copyright © 2021