Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PSRM va vota pentru guvernul Golovatiuc, a anunțat Igor Dodon

  PSRM este gata să voteze candidatura propusă în mod constituțional de majoritatea parlamentară la funcția de premier și propune partidelor parlamentare să semneze un acord oficial privind data desfășurării alegerilor anticipate, imediat ce țara va fi stabilizată și cetățenii se vor afla în siguranță. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, după ședința Executivului Politic și a fracțiunii deputaților socialiști.

  Potrivit liderului PSRM, Vladimir Golovatiuc este candidatul care întrunește toate condițiile politice și constituționale pentru a fi votat. Golovatiuc nu va putea fi dat la o parte prin șantaj, nici intern și nici extern, este un candidat veritabil, gata să își asume împreună cu guvernul său toată răspunderea pentru a scoate țara din criză.

  PSRM este dispus, împreună cu celelalte partide, să creeze o echipă guvernamentală și un program care să scoată țara din criză și să aibă grijă de cetățeni.

  Președintele PSRM a menționat că după învestirea Guvernului Golovatiuc, partidele parlamentare urmează să semneze un acord oficial privind data desfășurării alegerilor anticipate, astfel încât să fie înlăturate orice speculații și piedici în calea organizării lor. Dodon a reiterat că alegerile anticipate sunt admisibile doar pe măsură ce criza pandemică și economică va fi substanțial diminuată.

  Igor Dodon a anunțat, în această dimineață, că PSRM nu vota pentru Igor Grosu la funcția de premier, pentru că acesta este un candidat fake al Maiei Sandu.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu a participat la votul pentru modificările Codului Serviciilor media audiovizuale, propuse de către majoritatea PAS. Vicepreședintele comisiei cultură, educație,...

  POLITICA

  Igor Dodon renunță la funcția de președinte al PSRM, dar și la mandatul de deputat. Anunțul de ultima oră a fost făcut de liderul...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova tratează cu toată seriozitatea declarațiile procurorul general, Alexandr Stoianoglo despre implicarea directă a lui Peter Michalko, fostul șef al...

  POLITICA

  PSRM condamnă falsul lansat astăzi de unele instituții media politizate, care lucrează în interesul actualului regim.

  Copyright © 2021