Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • БЕЗ КАТЕГОРИИ_MD

  PSRM va participa la crearea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova adresează mulțumiri alegătorilor pentru participarea la alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei, precum și pentru încrederea acordată candidaților care au fost desemnați de către Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

  „Candidații noștri au învins în 9 circumscripții. Totodată, în Adunarea Populară au acces alți câțiva candidați independenți pe care noi i-am susținut la aceste alegeri.

  Partidul Socialiștilor este unica formațiune politică, care a apărat în mod consecvent interesele Autonomiei Găgăuze. Astfel, în fostul parlament, la inițiativa socialiștilor, a fost adoptat un pachet de legi pentru ajustarea legislației regionale la cea națională.

  Menționăm că Partidul Socialiștilor a pledat întotdeauna și pledează pentru o reprezentativitate demnă a găgăuzilor în autoritățile naționale. Reprezentanții Autonomiei Găgăuze au făcut parte din componența tuturor fracțiunilor parlamentare ale PSRM. Și astăzi, fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este singura în componența căreia se regăsesc trei găgăuzi.

  Partidul Socialiștilor va continua să apere interesele Autonomiei Găgăuze la toate nivelurile. Și următoarea etapă a activității noastre va consta în participarea la formarea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei”, se menționează în mesaj.

  Socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova l-au rugat pe șeful-adjunct al Administrației Prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, să intervină ca Republica Moldova să obțină un...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021