Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  PSRM: Ștefan Gațcan a trădat propria onoare și demnitate

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă indignarea în legătură cu acțiunile fostului deputat PSRM, Ștefan Gațcan.

  “Ieșirea sa din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul căreia el a învins la alegeri, reprezintă un pas josnic și imoral.

  Ștefan Gațcan și-a trădat nu doar propriii alegătorii, care au avut încredere în el și l-au votat. El a trădat nu doar activiștii Partidului Socialiștilor, care zi și noapte au lucrat pentru victoria sa la alegeri. El a trădat propriile valori și a demonstrat lipsă totală de demnitate umană.

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova examinează plecarea unor astfel de personaje ca Gațcan, drept un proces de curățare a rîndurilor PSRM. Noi avem încredere în fiecare deputat și consilier municipal din partea PSRM, care sunt fideli partidului, alegătorilor și activiștilor, care urmează valorile și respectă programul politic al PSRM.

  Partidul Socialiștilor exclude orice negocieri cu trădătorii și transfugii. Singura cale de depășire a actualei crize politice este doar desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, conform sistemului proporțional. Alegătorii nu trebuie să aleagă tot felul de personaje, dar să opteze pentru programe politice, valori și strategii de dezvoltare a țării”, se arată în mesaj.

  NOTĂ: Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  POLITICA

  Patru formațiuni politice ar accede în Legislativ, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, potrivit datelor prezentate în sondajul Vox Populi – ianuarie 2021...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul deputatului PSRM, politologul Bogdan Țîrdea:

  SOCIAL

  Pacienții, care au avut de suferit din cauza unei erori medicale, vor primi despăgubiri materiale. Totodată, doctorii ar putea fi asigurați pentru cazuri de...

  POLITICA

  După alegerile parlamentare anticipate, Maia Sandu va trebui să se așeze la masa de discuții cu PSRM, asta dacă nu va dori să negocieze...

  Copyright © 2020