Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  PSRM s-au convocat în ședință

  În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sunt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19. Declarația aparține reprezentanților PSRM care au convocat azi ședința Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

  Din comunicatul PSRM

  „S-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților, fapt care are un impact negativ și provoacă nemulțumirea cetățenilor. De asemenea, constatăm deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică. În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sunt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19.”

  Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții serviciului de presă al PAS dar și ai guvernului pentru un comentariu la acest subiect, nimeni însă nu ne-a răspuns la telefon. Comitetul Executiv a decis convocarea la sfârșitul acestei săptămâni a ședinței Consiliului Republican al PSRM, pe agenda căruia va fi inclusiv decizia de convocare a Congresului Partidului, care trebuie să fie organizat până la finele anului curent.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021