Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PSRM felicită partenerii ruși cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre

  Mesajul PSRM:

  “În numele Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, felicităm partenerii noștri ruși cu ocazia celor 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre.

  30 de ani înseamnă o perioadă scurtă de timp, dar în realitate, istoria prieteniei și cooperării noastre datează de mai multe secole. Popoarele frățești ale Republicii Moldova și Federației Ruse, unite de credința ortodoxă, istoria comună și culturile apropiate, au trăit mereu în pace și armonie.

  Cea de-a 30-a aniversare a relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Federația Rusă este un bun prilej de a analiza realizările și succesele noastre, de a înțelege și de a corecta greșelile comise. Este, de asemenea, o bază suficientă pentru planificarea ulterioară a cooperării reciproc avantajoase în beneficiul popoarelor țărilor noastre.

  Țările noastre dispun de oportunități ample pentru a consolida și pentru a extinde relațiile de parteneriat în sfera politică și cea economică, bazate pe încredere și înțelegere reciprocă.

  Partidul Socialiștilor constată cu satisfacție că interacțiunea inter-partinică cu ”Edinnaia Rossia” și ”Spravedlivaia Rossia – Za pravdu” constituie un factor suplimentar pentru dezvoltarea și consolidarea cooperării strategice dintre Republica Moldova și Federația Rusă.
  Partidul Socialiștilor va depune toate eforturile pentru menținerea dinamicii pozitive în relațiile bilaterale”, se menționează în mesaj.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  SOCIAL

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova transmite sincere felicitări tuturor angajaților muzeelor din țara noastră cu prilejul Zilei Internaționale a Muzeelor, sărbătorită tradițional în întreaga...

  POLITICA

  Ex-președintele țării, Igor Dodon, i-a felicitat pe Aleksandar Vučić și Viktor Orbán pentru victoria lor electorală.

  SOCIAL

  Secretarul Executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu acest prilej, Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare:

  SOCIAL

  “Stimate domnule Președinte Dodon Igor ! În numele conducerii și a tuturor membrilor Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Vă transmit sincere felicitări cu prilejul...

  Copyright © 2021