Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  PSRM este îndurerat de moartea prematură a Elenei Hrenova

  La 22 noiembrie, la vîrsta de 70 de ani, a murit din cauza bolii Elena Hrenova, membru al Partidului Socialiștilor. Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi a exprimat condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna.

  “Cu o profundă tristețe, am aflat despre moartea prematură a colegei și prietenei noastre Elena Hrenova.

  Elena Grigorievna a fost un lider și un organizator excelent. Timp de mai mulți ani a fost Președintele Asociației pentru Protecția Drepturilor Veteranilor și Invalizilor „Echitate”, ajutînd oamenii în vremuri dificile, sprijinind și oferind ajutor concret pentru cei care erau disperați să-l primească.

  Elena Hrenova a desfășurat o muncă asiduă în domeniul asistenței sociale, fiind consilier municipal al Partidului Socialiștilor, precum și deputat al Parlamentului Republicii Moldova din partea fracțiunii PSRM, lucrînd în Comisia pentru protecție socială, sănătate și familie. A fost autorul multor proiecte de lege în domeniul protecției sociale a populației.

  Elena Hrenova era o persoană sensibilă, receptivă, o tovarășă loială, era foarte deschisă în comunicare și nu refuza niciodată să ofere sprijin și ajutor celor care aveau nevoie.

  În numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și în numele meu personal, exprim profunde condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna. Amintirea acestei minunate persoane va rămîne pentru totdeauna în inimile celor care au cunoscut-o, au iubit-o și au respectat-o”.

  socialiștii.md

  SOCIAL

  Inițiativa socialiștilor cu privire la compensarea tarifelor la energia electrică, consumată în perioada stării de urgență, va fi dezbătut în Parlament. Biroul Permanent a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Statul va acoperi cheltuielile pentru facturile la energia electrică pe perioada stării de urgență pentru toți consumatorii casnici. Un proiect de lege în acest...

  SOCIAL

  În scurt timp, Partidul Socialiștilor va lansa noi inițiative cu privire la protecția populației în domeniul social și alte domenii, în condițiile crizei pandemice.

  POLITICA

  PSRM și PAS sunt la egal în topul partidelor politice din Republica Moldova. O arată datele sondajului “Rating politic martie 2021”, realizat de Intellect...

  Copyright © 2020