Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  PSRM este îndurerat de moartea prematură a Elenei Hrenova

  La 22 noiembrie, la vîrsta de 70 de ani, a murit din cauza bolii Elena Hrenova, membru al Partidului Socialiștilor. Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi a exprimat condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna.

  “Cu o profundă tristețe, am aflat despre moartea prematură a colegei și prietenei noastre Elena Hrenova.

  Elena Grigorievna a fost un lider și un organizator excelent. Timp de mai mulți ani a fost Președintele Asociației pentru Protecția Drepturilor Veteranilor și Invalizilor „Echitate”, ajutînd oamenii în vremuri dificile, sprijinind și oferind ajutor concret pentru cei care erau disperați să-l primească.

  Elena Hrenova a desfășurat o muncă asiduă în domeniul asistenței sociale, fiind consilier municipal al Partidului Socialiștilor, precum și deputat al Parlamentului Republicii Moldova din partea fracțiunii PSRM, lucrînd în Comisia pentru protecție socială, sănătate și familie. A fost autorul multor proiecte de lege în domeniul protecției sociale a populației.

  Elena Hrenova era o persoană sensibilă, receptivă, o tovarășă loială, era foarte deschisă în comunicare și nu refuza niciodată să ofere sprijin și ajutor celor care aveau nevoie.

  În numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și în numele meu personal, exprim profunde condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna. Amintirea acestei minunate persoane va rămîne pentru totdeauna în inimile celor care au cunoscut-o, au iubit-o și au respectat-o”.

  socialiștii.md

  POLITICA

  Igor Dodon renunță la funcția de președinte al PSRM, dar și la mandatul de deputat. Anunțul de ultima oră a fost făcut de liderul...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova tratează cu toată seriozitatea declarațiile procurorul general, Alexandr Stoianoglo despre implicarea directă a lui Peter Michalko, fostul șef al...

  POLITICA

  PSRM condamnă falsul lansat astăzi de unele instituții media politizate, care lucrează în interesul actualului regim.

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat astăzi o nouă ședință a Consiliului Republican, în cadrul căreia au fost discutate mai multe probleme din...

  Copyright © 2021