Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PSRM după discuția cu Sandu: Am anunțat președintele că noi pledăm pentru alegeri parlamentare anticipate

  PSRM a anunțat președintele Maia Sandu că socialiștii pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, după consultările cu șeful statului.

  Socialistul a precizat că declanșarea și organizarea alegerilor parlamentare anticipate trebuie să se desfășoare conform Legii Supreme.

  ”Toate sunt la decizia și în mâinile președintelui actual. Noi ne conformăm legii și Constituției. La această etapă negocierile s-au finalizat. Decizia aparține Dumneaei. Ea este moderatorul principal al acestui proces”, a spus Furculiță.

  Liderul fracțiunii parlamentare PSRM a mai adăugat că socialiștii sunt dispuși să analizeze candidatura la funcția de premier al republicii, dacă Sandu va veni cu această propunere.

  ”Vom analiza această candidatură, vom vedea care este programul Guvernului și, evident, decizia ne va aparține. Reiterez, noi suntem pentru alegerile anticipate”, a declarat Furculiță.

  socialistii.md

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  POLITICA

  E o normalitate. Astfel Maia Sandu a comentat decizia Aparatului Președintelui de a aloca 650 de mii de lei pentru restaurante și banchete. Șefa...

  POLITICA

  PSRM rămâne ferm pe poziții și va promova votarea în Legislativ a proiectului de lege privind lustrația și curățarea autorităților statului de influența oligarhică....

  SOCIAL

  Chiar dacă de nenumărate ori Președintele Maia Sandu a declarat că nu va avea nevoie de pază pentru că s-ar cheltui prea mult, totuși...

  Copyright © 2020