Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  PSRM despre plecarea lui Gațcan: un pas josnic și imoral

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova se declară revoltat de gestul fostului deputat PSRM, Ștefan Gațcan. Ieșirea sa din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul căreia a învins la alegeri, este catalogată drept un pas josnic și imoral. Socialiștii consideră că singura cale de depășire a actualei crize politice este desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, conform sistemului proporțional.

  VLAD BATRÎNCEA, VICEPREȘEDINTELE PARLAMENTULUI RM

  PSRM declară război acestor trădători, persoanelor corupte și va face tot posibilul ca acest parlament să fie dizolvat, doar curățirea prin dizolvare va permite cetățenilor să trimită alți reprezentanți în Parlamentul RM

  Deputatul Ștefan Gațcan, care a părăsit azi PSRM și a aderat la PRO Moldova, nu a avut curajul să aducă cererea la Parlament. În locul acestuia a venit deputatul Sergiu Sîrbu, personaj apropiat de oligarhul Vlad Plahotniuc. Despre aceasta a declarat vicepreședintele Legislativului, socialistul Vlad Batrîncea. Iar președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță i-a cerut lui Gațcan să-și depună mandatul de deputat, iar banii pe care i-a primit pentru a părăsi fracțiunea să-i doneze medicilor, pentru lupta împotriva Covid-19.

  SINCRON: CORNELIU FURCULIȚĂ, PREȘEDINTELE FRACȚIUNII PSRM

  Fiind medic vă rog depuneți mandatul, iar banii care i-ați primit facețidonații înfondul de combatere a Covid-ului fiindcă sunteți medic.

  Plecarea lui Gațcan din fracțiunea PSRM a luat prin surprindere opinia publică, ținând cont de atașamentul declarat al acestuia față de valorile socialiste. În Campania electorală pentru alegerile parlamentare repetate, din circumscripția Hâncești, Ștefan Gațcan spunea că PSRM este un partid care lucrează pentru oameni.
  SIN
  CRON: ȘTEFAN GAȚCAN, EX-DEPUTAT PSRM

  Avem aceleași viziuni, am hotărât să merg alături de PSRM de ce, fiindcă întreaga politică a PSRM este una socială, este una reală, pentru oameni.

  Într-un comunicat de presă difuzat astăzi, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova examinează plecarea unor astfel de personaje ca Gațcan, drept un proces de curățare a rândurilor PSRM. “Noi avem încredere în fiecare deputat și consilier municipal din partea PSRM, care sunt fideli partidului, alegătorilor și activiștilor, care urmează valorile și respectă programul politic al PSRM”, se mai spune în comunicatul citat.

  Facebook

  Copyright © 2020