Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PSRM condamnă falsul lansat astăzi de unele instituții media politizate

  PSRM condamnă falsul lansat astăzi de unele instituții media politizate, care lucrează în interesul actualului regim.

  “În anunțul făcut de Procuratura Generală, privind investigarea unor acțiuni din 2008, nu figurează niciun nume. Este obligația oamenilor legii să verifice și să stabilească adevărul, cu toate că acest subiect a fost aruncat în spațiul public de mai multe ori, inclusiv de regimul Plahotniuc.

  Înțelegem dorința regimului de la guvernare, care, prin intermediul presei controlate, intenționează să distrage atenția oamenilor de la problemele acute ale societății, cum ar fi scumpirea zilnică a carburanților, scumpirea pâinii și a altor produse alimentare, creșterea prețurilor la materialele de construcție etc. Prin interpretări forțate ale unor subiecte, regimul antipopular de la guvernare încearcă să acopere nemulțumirea populației legate de măsurile de restricție impuse de autorități și de la proasta gestionare a crizei pandemice.

  Facem apel la instituțiile media să fie corecte în prezentarea informației și să nu speculeze ori să inventeze fapte care nu corespund adevărului”, se menționează în mesaj.

  Reacția PSRM vine după ce, astăzi, Procuratura Generală a anunțat despre pornirea unui dosar penal pentru delapidarea averii statului prin intermediul unor scheme criminale în procesul de import a energiei electrice în țara noastră. Chiar dacă în comunicatul plasat pe site-ul oficial al instituției nu apare numele figuranților, mai multe instituții media din țară au distribuit informația că în dosar ar figura numele liderilor PSRM.

   

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Șapte dintre candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au câștigat deja în primul tur în UTA Găgăuzia (inclusiv un candidat independent care a câștigat cu...

  POLITICA

  Astăzi, în Găgăuzia este ultima zi de agitație electorală pentru alegerile deputaților din Adunarea Populară, care vor avea loc pe 19 septembrie.

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat cordiale felicitări şi urări de bine, domnului Eduard Smirnov, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, cu prilejul împlinirii onorabilei...

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, astăzi a întreprins o nouă vizită în Autonomia Găgăuză pentru a susține candidații desemnați de Blocul...

  Copyright © 2021