Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  PSRM cere demiterea șefilor ANRE

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă valul de scumpiri sl carburanților și cere demiterea conducerii ANRE. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a scris pe pagina sa de Facebook.

  Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM, deputat PSRM

  “Este a cincea scumpire în ultimele două luni, perioadă în care prețurile la benzină și motorină au crescut cu circa 4 lei. Noi credem că e vorba de o acțiune de cartel a petroliștilor, care lovește dur în toți cetățenii țării, în mod special, în agricultori, care în curând vor trebui să iasă în câmp pentru lucrări agricole. Majorările fără precedent ale prețurilor la carburanți se fac pe fundalul crizei pandemice, politice și constituționale în care ne-a adus președintele țării Maia Sandu”

  Batrîncea a mai menționat că în societate domină și opinia că petroliștii nu au nicio frică de președintele țării și își permit să scumpească carburanții de două ori pe săptămână, cu acordul tacit al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

  Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM, deputat PSRM

  ”Atragem atenție că actuala componență a ANRE este desemnată de către regimul Plahotniuc, iar membrii acestei instituții, în mare parte, sunt foști colegi de partid ai Maiei Sandu în perioada când toți au fost în PLDM”

  Batrîncea a anunțat că săptămâna viitoare fracțiunea parlamentară a PSRM va începe procedura de demitere a membrilor ANRE, responsabili de situația stabilită ca urmare a scumpirilor repetate a produselor petroliere.

  a-tv.md

  Copyright © 2020