Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  PSRM cere demisia guvernării

  Guvernarea actuală oferă spectacol și circ pentru că pâine nu are de unde să ofere. Declarația aparține președintelui PSRM, Igor Dodon și a fost făcută în cadrul unui briefing de presă. Mai mult, liderul PSRM susține că la moment se face justiție televizată și tot, doar de dragul show-ului. În context, PSRM cere demisia guvernării PAS și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „La proteste cererea trebuie să fie una, demisia incorpore: Guvern, Parlamentul, Președintele. Alegeri parlamentare, prezidențiale anticipate. Faptul că vor schimba un ministru pe altul sau un guvern pe altul, dar vor rămâne toți „oamenii buni” în Parlament și își vor bate joc de oameni, nu e soluție. Unica soluție este demisia tuturor”.

  Totodată, Igor Dodon a venit cu o reacție, după ce presa afiliată guvernării PAS a scris că liderul PSRM a fugit din țară, după ce a fost reținut Procurorul General, Alexandr Stoianoglo.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Indiferent de abuzurile noului regim uzurpator, eu cu echipa nu ne vom ascunde, nu vom fugi, vom fi în prima linie și vom lupta pentru Republica Moldova, așa cum am făcut de fiecare dată».

  Dodon susține că tot ce se face la moment în țară este coordonat direct cu președintele țării Maia Sandu sub parafa așa zisei ”Lupte cu corupția„.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  ”Litvinenco zilnic, pe ascuns merge la președinție pentru a consulta fiecare pas. Nimeni nu face nimic până Maia Sandu nu dă ordin, ea controlează acum toate instituțiile în stat. Maia Sandu vrea să arate tuturor ”кто в доме хозяин„ și să bage frica în societate. Ca Plahotniuc, să știți băieți».

  Igor Dodon a chemat cetățenii să iasă duminica la un protest civil, pentru a opri dictatura instaurată de PAS și pentru a-și răta nemulțumirea față de creșterea prețurilor și problema energetică. Președintele PSRM a precizat că la protest nu va ieși pe scenă, pentru a ține discursuri, deoarece socialiștii nu doresc să utilizeze protestele în scop politic.Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții PAS și administrației prezidențiale pentru un comentariu la acest subiect, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021