Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  PSRM a protestat împotriva demarării unei construcții ilegale în Chișinău

  Consilierii municipali PSRM și-au exprimat indignarea în legătură cu începutul construcției ilegale a unui restaurant în sectorul Buiucani al capitalei.

  Potrivit afirmațiilor lui Dinarii Cojocaru, vicepreședintele fracțiunii PSRM în consiliul municipal Chișinău, spațiul verde s-a transformat brusc într-un teren de construcții, deși a fost înstrăinat ilegal de la primăria Chișinău și nu a primit autorizația de construcții necesară.

  Reprezentanții PSRM au atenționat că agentul economic, care efectuează astăzi lucrările de construcții, s-a adresat de nenumărate ori la CMC după autorizație, dar de fiecare dată a primit refuz, pentru că lipsea condiția principală a autorizației – acordul locatarilor din blocul vecin, dar și acordul agentului economic, care deține terenul vecin.

  Cu toate acestea, în urma unei presiuni politice asupra autorităților locale, compania privată a obținut totuși autorizația în luna octombrie anul trecut, ocolind consiliul municipal.

  În legătură cu aceasta, fracțiunea PSRM s-a adresat cu o cerere de chemare în judecată a acestei companii private și a primăriei Chișinău. În același timp, Partidul Socialiștilor propune să fie schimbat statutul acestui teren și în locul imobilului ilegal să fie creat scuarul “Liviu Deleanu”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

   

  Facebook

  Copyright © 2021