Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Protest la Parlament

  Mai mulți cetățeni i-au adus, astăzi, deputatului PAS, Igor Grosu, în fața Parlamentului, anvelopele sparte în urma acțiunilor sale de la Varnița. Manifestanții au condamnat comportamentul deputaților PAS, pe care l-au calificat drept unul de natură fascistă.

  Protestatarii au anunțat că au pregătit un demers către Procuratura Generală, în care au prezentat mai multe dovezi și nume concrete care au amenințat cetățenii Republicii Moldova și care au împrăștiat cuie pe partea carosabilă. Oamenii și-au exprimat speranța că deputații PAS vor răspunde în fața legii pentru aceste fărădelegi.

  Mihail Ahremțev, lider Partidul ”Nași”

  „Sperăm foarte mult ca organele de a legii, procurorul general să acorde atenție tuturor faptelor împotriva lui Igor Grosu și a asociaților săi. Sperăm foarte mult că evaluarea juridică a acțiunilor lor va duce la faptul că unii dintre ei vor fi condamnați, alții vor fi pedepsiți „.

  Amintim că vicepreședintele PAS, Igor Grosu, împreună cu mai mulți membri ai formațiunii, au blocat dreptul cetățenilor Republicii Moldova din stânga Nistrului de a-și exercite dreptul la vot în cele două tururi ale alegerilor prezidențiale. Grosu, susținut de un grup de combatanți, au aruncat pe drumul spre Varnița cuie, pentru a împiedica deplasarea automobilelor spre secția de votare. Echipa noastră de filmare a încercat să ia legătura cu deputatul PAS, Igor Grosu pentru a comenta acuzațiile, până la ora actuală deputatul nu a răspuns la telefon.

  a-tv.md

  Copyright © 2020