Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Protest în susținerea lui Stoianoglo: Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au depus la Judecătorie garanții pentru eliberarea lui Stoianoglo (doc)

  Protest în fața sediului Judecătoriei Chișinău, sediul Centru. Aproape o sută de persoane, inclusiv deputați din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, au venit să ceară eliberarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

  Participanții au venit cu pancarte pe scrie „Jos dictatura!”, „Libertate lui Stoianoglo!”.

  Deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor au depus la Judecătorie garanții personale, în scris, pentru eliberarea din arest a lui Stoianoglo. Documentul a fost publicat de canalul de Telegram INDEX, iar în scrisoare este menționat faptul că acuzațiile la adresa lui Alexandr Stoianoglo sunt „de natură politică”.

  Precizăm că proteste în susținerea Procurorului General vor continua astăzi și la Comrat.

  Astăzi, judecătorii vor examina solicitarea procurorilor de a-l plasa în arest pe Alexandr Stoianoglo pentru 30 de zile.

  telegram

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor înaintează o moțiune simplă asupra activității Ministerului Justiției. La baza înaintării moțiunii ”Subminarea principiului statului de drept și subordonarea Justiției„...

  POLITICA

  Președintele Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a discutat cu Pia Kauma, Vicepreședinte al Adunării Parlamentare a OSCE. Întrevederea a avut loc la...

  Copyright © 2021