Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Protest în fața clinicii lui Gațcan

  Mai mulți membri și simpatizanți ai PSRM au protestat astăzi în fața clinicii private a deputatului Ștefan Gațcan, care a părăsit fracțiunea socialistă în favoarea partidului Pro Moldova. Acesta a fost acuzat de trădare și de corupție.

  Protestatarii i-au cerut lui Gațcan să renunțe la mandatul de deputat, obținut acum trei luni, în circumscripția Hâncești. Oamenii au purtat bannere cu diferite inscripții la adresa lui Gațcan, dar și cu acuzații că în spatele coruperii deputaților stau oligarhii Plahotniuc și Șor, implicați în frauda bancară.

  VLAD BATRÎNCEA, VICEPREȘEDINTELE PARLAMENTULUI RM

  Am venit să-i amintim că acest mandat nu este al lui, ci al echipei care a muncit ca el să obțină victorie. Și am venit să-i amintim că nu e dreptul său moral să vândă încrederea echipei și a cetățenilor care l-au ales.

  GRIGORE NOVAC, DEPUTAT PSRM

  Cu regret pe lângă profesionalismul domnului Gațcan s-a dovedit că este un profesionist și în trădare. Este regretabil și ne este rușine de ceea ce a făcut.

  În replică, Ștefan Gațcan a declarat, în cadrul unui briefing de presă, că plecarea sa nu a fost influențată de nimeni.
  ȘTEFAN GAȚCAN, EX-DEPUTAT PSRM
  «Încercările mele de a schimba și îmbunătăți lucrurile nu au fost auzite și din această cauză avem ceea ce avem”

  Tot astăzi, conducerea PSRM a declarat că va sesiza Procuratura Generală, în legătură cu acuzațiile de corupție la adresa lui Ștefan Gațcan.

  CORNELIU FURCULIȚĂ, PREȘEDINTELE FRACȚIUNII PSRM

  „Eu personal voi depune o sesizare la Procuratură, în care voi indica faptul că, în urmă cu ceva timp, am avut o discuție cu domnul Gațcan, în care a menționat încercarea de a-l mitui”

  Accent TV este gata să ofere dreptul la replică tuturor persoanelor nominalizate în acest reportaj.

  Facebook

  Copyright © 2020