Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Pronostic sumbru pentru PAS

  Republica Moldova trece printr-o perioadă grea. Mai dificilă și mai periculoasă decât în anii când puterea în stat era deținută de oligarhul fugar, Vladimir Plahotniuc, și nemijlocit Partidul Democrat. Declarația vine din partea liderului PSRM, Igor Dodon. Politicianul mai spune că modul în care acționează cei din PAS este inadmisibil. Iar libertatea în acțiuni îi este asugurată de Occindent.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  «Sunt vremuri mai rele decât în perioada lui Vladimir Plahotniuc. Voi lămuri de ce. Plahotniuc se temea și asculta de cele ce spun cei din Bruxelles și Occident . Iar atât Bruxelles-ul, cât și Occidentul monitorizau situația din Moldova așa încât în țară să fie respectate măcar unele norme constituționale și statul de drept. Acum pe europeni îi doare în cot. Bruxelles-ul tace chitic. Europenii nu spun nimic. Dacă socialiștii, ori Dodon, și-ar fi permis să acționeze similar cum o fac cei din PAS, vă asigur că Republica Moldova ar fi deja pe listat statelor împotrica cărora au fost impuse sancțiuni din partea UE și SUA».

  Totodată, socialistul a declarat că cei din PAS au lansat atât de multe promisiuni, încât este puțin probabil că le va putea onora. Dodon este convins că soarta celor din PAS va fi similară celei a predesorilor săi.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  «Așteptările sunt mult mai mari decât în anul 2009, după comuniști la putere a venit AIE 1, AIE2, AIE3. Acum așteptări sunt mult mai multe, întrucât au fost mult mai multe promisiuni. Cred că și dezamăgirea va fi mai mare, iar căderea va fi una dureroasă pentru ei».

  Am încercat să luăm legătura cu serviciul de presă al celor din PAS pentru a le oferi dreptul la replică, nimeni însă n-a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021