Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Proiectul retras de Maia Sandu din Parlament provoacă scântei între PAS și PPDA. Munteanu sugerează că este vorba de incompetență

  Scântei între deputații PAS și Platforma DA, după ce Alexandru Slusari a declarat că Maia Sandu se face vinovată de faptul că agricultorii nu-și pot vinde marfa în magazinele din țară.

  Într-un comentariu pentru Newsmaker, ex-președintele comisiei parlamentare pentru economie, vicepreședintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” Igor Munteanu a declarat că “guvernul Sandu, probabil, din cauza că nu a știut cum să cuprindă necuprinsul, pur și simplu a retras proiectul de lege”.

  În replică, deputatul PAS, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a venit cu amenințări la adresa colegilor din PPDA.

  “Înțelegem că toți sunt în febra campaniei, dar să nu aruncăm adevărul cu tot cu demnitate”, a scris acesta pe Facebook.

  Amintim că vicepreședintele Parlamentului, deputatul PPDA Alexandru Slusari a povestit în cadrul unei întrevederi cu fermierii că anul trecut Guvernul Sandu a retras din Parlament proiectul de lege care prevede ca pe rafturile din magazine 50 la sută din produse să fie de origine autohtonă. Documentul, care vine să favorizeze marii importatori străini, a fost retras înainte de a fi votat în lectura finală.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  POLITICA

  Cei mai mulți moldoveni au încredere în Igor Dodon și Maia Sandu. Datele sunt prezentate în sondajul Vox Populi – ianuarie 2021 ”Anul 2020...

  POLITICA

  Este o greșeală enormă să numești în funcția de membru al Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe unii reprezentanți ai ONG, care primesc finanțare...

  POLITICA

  Președintele Maia Sandu a numit, astăzi, o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Pe lângă faptul că majoritatea membrilor sunt din PAS,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea cu privire la numirea noilor membri ai Consiliului Suprem de Securitate de către președintele Maia Sandu:

  Copyright © 2020