Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Programul manifestărilor cultural-artistice de Revelion, desfășurat în regim online

  Primăria municipiului Chișinău informează că pe 31 decembrie, de Revelion, activitățile cultural-artistice de sărbătoare prevăzute de Direcția Cultură vor putea fi urmărite pe canalul public de televiziune „Moldova 1″ și pe rețelele de socializare, pentru ca cetățenii să marcheze trecerea dintre ani acasă, în siguranță.

  Astfel, între orele 21:15-23:50, va fi difuzat un program cultural-artistic cu genericul ,,Vis de Iarnă”, cu participarea Orchestrei municipale de muzică populară, condusă de fraţii Advahov şi artişti consacraţi din Republica Moldova şi România.

  Tot în seara de Anul Nou, între orele 19:15-20:50,  pe canalul „Moldova 1″ și pe rețelele de socializare, va fi transmis, în reluare, evenimentul de lansare a Proiectului caritabil „Povestea de iarnă”, cu participarea artiștilor: Lupii lui Calancea, Nicolae Botgros și „Lăutarii”, Ansamblul Surorilor Osoianu și formația „Ștefan Vodă”.

  Astfel, în cadrul campaniei caritabile, care se desfășoară în perioada 24 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021, sunt acumulate donații pentru copiii aflați în situații de risc.

  De asemenea, în reluare, pe 14 ianuarie, între orele 17:30-18:15, va fi prezentat un colaj de programe artistice, în contextul sărbătorilor de iarnă, cu genericul „Cu-n colind și-un crăciunel, Leru-i ler și flori de măr”, cu participarea colectivelor Direcției Cultură a Primăriei Chișinău (Transmisiune „Moldova 1” și pe rețelele de socializare).

  Amintim că manifestările cultural-artistice dedicate Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, va fi transmise exclusiv în regim on-line, în vederea diminuării riscurilor de infectare a cetățenilor cu coronavirus.

  Totodată, Direcția Cultură a Primăriei a elaborat un colaj cu piese de Crăciun și de Revelion, colinde românești, dar și din alte colțuri ale lumii. Acestea răsună în sectoarele capitalei, în zonele amenajate pentru sărbătorile de iarnă.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a făcut o scurtă totalizare a anului 2020 și a adresat un mesaj de felicitare cetățenilor, cu...

  LUMEA

  Franța este prima țară europeană care anulează oficial orice fel de petreceri în aer liber de Revelion. Prim-ministrul Jean Castex a anunțat prelungirea restricțiilor...

  SOCIAL

  Deputații PSRM Vladimir Odnostalco și Alla Darovannaia au prezentat astăzi în cadrul unui briefing de presă informații cu privire la rezultatele activității fracțiunii Partidului...

  SOCIAL

  În cadrul conferinței de presă de astăzi, deputații Vladimir Odnostalco și Alla Darovannaia au făcut totalurile activității fracțiunii PSRM în cadrul sesiunii de primăvară...

  Copyright © 2020