Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Profesionalismul celor din PAS este pus la îndoială

  Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, pune la îndoială profesionalismul deputaților PAS. Potrivit politicianului, Legea cu privire la plafonarea prețurilor la carburanți, elaborată și aprobată de PAS, din cauza căreia prețurile la combustibili cresc zilnic, a fost elaborată cu participarea directă a furnizorilor de produse petroliere.

  „Aceasta este una dintre cele mai grave greșeli care ridică multe întrebări cu privire la profesionalismul PAS în acest domeniu. Există suspiciuni și anumite informații că această lege a fost scrisă cu participarea directă a petroliștilor, care, la rândul lor, au avut o înțelegere de cartel de zeci de ani și primesc super profituri, datorită complicității Consiliului Concurenței și ANRE”, a spus Ștefan Gligor la postul de televiziune N4.

  Politicianul a subliniat că profesionalismul deputaților este foarte important, precizând că parlamentarii trebuie să înțeleagă cine îi consiliază exact pe anumite probleme și ale căror interese în acest caz sunt promovate de consultanți.

  „Profesionalismul deputaților este un punct foarte important. Și acest profesionalism se acumulează în timp. Când rezolvi o problemă atât de dificilă, dar nu ești sigur de efectul pe care îl va avea decizia ta, pur și simplu nu accepți aceste reglementări”, a spus Gligor.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

  Facebook

  ECONOMIE

  Negocierile privind noul contract cu Gazprom pentru furnizarea gazelor naturale către Moldova ar trebui să fie duse atât de guvernul de la Chișinău cât...

  POLITICA

  Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, s-a arătat critic la adresa guvernării menționând că declarațiile anterioare ale PAS contravin acțiunilor la care societatea asistă astăzi....

  Copyright © 2021