Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit în vizită ambasadorul Austriei la Chișinău

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  Discuţiile dintre părți s-au axat pe dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre Primărie și misiunea diplomatică, precum şi implementarea de proiecte comune.

  Edilul capitalei a enunțat mai multe inițiative care pot fi realizate în comun cu capitala Austriei, Viena, inclusiv prin schimb de experiență, politici şi bune practici.

  „Ne propunem să colaborăm pe domeniile educaţie şi cultură, în special prin dezvoltarea platformei „educatieonline.md”. Sfera economică, dezvoltarea transportului şi a infrastructurii oraşului Chişinău, inclusiv a spaţiilor verzi, de asemenea, vor fi o prioritate în cadrul relaţiilor noastre de colaborare”, a declarant Ion Ceban.

  Primarul de Chișinău și-a exprimat convingerea pentru inițierea unor colaborări avantajoase între Chişinău şi Viena, care reprezintă un partener de încredere pentru municipalitate.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de activitatea regiilor municipale responsabile de salubrizare și gestionarea lucrărilor de infrastructură, ca urmare a inspecției desfășurate...

  SOCIAL

  O nouă ședință cu privire la crearea și organizarea locurilor de parcare sistematizate în Chișinău a avut loc în ajun. Primarul general Ion Ceban...

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a solicitat poliției să identifice persoanele care se fac vinovate de vandalizarea unei porțiuni a fântânii arteziene din Parcul „La...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut, în seara zilei de luni, o întrevedere cu Bașkanul Găgăuziei, Irina Vlah.

  Copyright © 2020