Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primarul capitalei anunță că va face cunoscut publicului contribuțiile fiecărui angajat al municipalității

  Membrii consiliilor de administrare a întreprinderilor municipale primesc un salariu mai mare decât al conducerii administrației publice locale din capitală.

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a dezvăluit salariile pe care le ridică conducerea administrației publice locale. Astfel, primarul are un salariu de 18 mii de lei, viceprimarii 16 mii. În același timp, salariul unui membru al consiliilor de administrare a întreprinderilor municipale este de 26 de mii de lei.

  La începutul ședinței de astăzi a serviciilor municipalității, primarul Ion Ceban a declarat că va face cunoscut publicului contribuțiile fiecărui angajat al municipalității. „Funcția de primar oferă un salariu de 18 mii de lei, un viceprimar 16 mii de lei. Consilierii municipali, primesc pentru fiecare ședință a Consiliului Municipal suma de 3300 de lei”, a spus Ceban.

  Oficialul a specificat că în anul 2020, pentru desfășurarea a 25 de ședințe, consilierilor li s-a achitat suma de 4 milioane 300 lei. „În cazul unor consilieri, care sunt membri în diverse consilii de administrație a întreprinderilor municipale, aceștia primesc un salariu de circa 26 de mii de lei”, a adăugat Ceban.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Cel de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon, participă la Marșul Victoriei din centrul Capitalei. În timpul marșului, Dodon a declarat...

  SOCIAL

  Cimitirele din Chișinău vor fi deschise de Paștele Blajinilor, până la ora 17.00. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale din Capitală.

  SOCIAL

  Programul de lucru al cafenelelor și restaurantelor din capitală va fi prelungit până la ora 23:00. O decizie în acest sens a fost luată...

  SOCIAL

  Vaccinarea locuitorilor din Chișinău este prioritară pentru municipalitate. Potrivit primarului general, Ion Ceban, specialiștii spun că doar vaccinul, indiferent de tipul serului, ne va...

  Copyright © 2020