Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primăria Chișinăului va pregăti pentru populație un plan anti-caniculă

  Direcția Generală Asistență Socială și Sănătate în comun cu preturile din Chișinău vor pregăti săptămâna curentă un plan de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului.

  фото: © Sputnik / Владимир Сергеев

  Primarul Ion Ceban a cerut astăzi în ședința on-line a serviciilor municipalității ca în această săptămână direcția sus-numită și preturile din Chișinău să pregătească un plan de protecție anti-caniculă pentru populația din municipiu. “Sinopticienii au prognozat vreme caniculară, solicit să fie prezentat planul de acțiuni de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului. Să fie instalate corturi anti-caniculă, să fie asigurate puncte de distribuție a apei și de măsurare a tensiunii arteriale, mai ales în zonele aglomerate ”, a cerut edilul.

  În același timp, Ceban a solicitat ca toate măsurile anti-caniculă să fie coordonate cu subdiviziunea Chișinău a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care va iniția, la rândul său, măsuri de protecție a populației pe vreme caniculară.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  SOCIAL

  Specialiștii în sănătate publică atenționează despre un nou val de COVID-19, val predominat de noua tulpină Delta. Statisticile din ultimele zile indică mai multe...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău va organiza sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii, rapelul cu vaccinul Sputnik.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban, adeptul ciclismului. În perioada 19-20 iunie 2021 Primăria Chișinău va desfășura Campionatul deschis al municipiului Chișinău la ciclism. Evenimentul se...

  Copyright © 2021