Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primăria Chișinău va semna Acordul de colaborare cu orașul Surgut din Federația Rusă

  Primăria Chișinău va semna Acordul de colaborare cu orașul Surgut din Federația Rusă. Primarul general Ion Ceban afirmă că își propune ca să aibă o cooperare foarte bună pe mai multe segmente.

  „În prezent sunt pregătite toate procedurile protocolare. Despre acest subiect, dar și altele am discutat în cadrul unei întîlniri extinse în format online între mai mulți reprezentanți și oficiali de rang înalt din regiunea autonomă Hantî-Mansiisk – Ugra și Republica Moldova.

  Este binevenită semnarea acestui Acord de colaborare, cu atât mai mult că potrivit datelor oficiale, în regiune locuiesc peste 10 mii de moldoveni.
  Am comunicat că putem merge cu o echipă din cadrul Primăriei Chișinău, pentru schimb de experiență și bune practici în diverse domenii”, a declarat Ceban.

  Edilul a punctat că primăria are o relații foarte bune cu Moscova, Sankt Petersburg, Kazan, Obninsc, dar și alte orașe din Federația Rusă, iar ca rezultat municipalitatea a reușim să realizăm mai multe proiecte în comun.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria a anunțat despre recepționarea a 84 de milioane de bilete unice care reprezintă necesarul anual de tichete pentru călătoria cu troleibuzul. Potrivit practicii...

  SOCIAL

  Autoritățile locale din Chișinău au suspendat activitatea a trei proiecte de imunizare destinate locuitorilor capitalei.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău începe implementarea programelor E-management și E-petiții. Depsre aceasta a anunțat edilul capitalei Ion Ceban. Potrivit acestuia, de astăzi corespondența oficială și...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău a fost decorată cu Ordinul “Insigna de Aur Ștefan cel Mare și Sfânt” pentru implicarea în gestionarea crizei refugiaților. Despre aceasta...

  Copyright © 2021