Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primăria Chișinău va organiza pe 17 iulie a doua vaccinare cu serul Sputnik

  Primăria Chișinău va organiza sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii, rapelul cu vaccinul Sputnik.

  Primarul Ion Ceban a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale că a doua imunizare cu serul Sputnik, pentru cei circa 4 000 de locuitori ai municipiului Chișinău care s-au vaccinat la Maratonul desfășurat pe data de 26 iunie, va avea loc sâmbătă, 17 iulie, în aceeași locație.

  Edilul a adăugat că primăria dispune de suficiente doze de vaccin anticoronavirus și că dorește să imunizeze în proporție de 80 la sută cadrele didactice care activează în instituțiile municipale de învățământ.

  La Maratonul de vaccinare organizat de primărie pe data de 26 iunie au fost imunizați circa 4 000 de chișinăuieni.

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  SOCIAL

  Specialiștii în sănătate publică atenționează despre un nou val de COVID-19, val predominat de noua tulpină Delta. Statisticile din ultimele zile indică mai multe...

  SOCIAL

  Direcția Generală Asistență Socială și Sănătate în comun cu preturile din Chișinău vor pregăti săptămâna curentă un plan de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban, adeptul ciclismului. În perioada 19-20 iunie 2021 Primăria Chișinău va desfășura Campionatul deschis al municipiului Chișinău la ciclism. Evenimentul se...

  Copyright © 2021