Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primăria Chișinău și CNA au semnat un acord de colaborare

  După ce a semnat cu ANI, acum a semnat cu CNA. Primăria Chișinău a încheiat astăzi un acord cu Centrul Național Anticorupție cu scopul de a preveni și a combate corupția în cadrul primăriei Chişinău.

  De asemenea, pentru a fortifica integritatea funcționarilor și colaboratorilor din cadrul administrației publice locale şi promovarea standardelor de integritate în cadrul administraţiei publice locale.

  Pentru a combate acest flagel, actualmente în cadrul primăriei Chişinău activităţile şi serviciile sunt transferate pe platforme online, acestea având ca scop minimalizarea implicării factorului uman. Sunt interesat ca lucrurile în cadrul APL să continue într-o dinamică pozitivă, pentru a preveni şi combate corupţia. Ne propunem să economisim banul public, iar acţiunile primăriei Chişinău să fie transparente”, a declarat Ion Ceban.

  Edilul capitalei spune că funcţionarii publici trebuie să fie persoane oneste care să activeze, eficient şi eficace în cadrul APL.

  Facebook

  SOCIAL

  Pretorii sectoarelor din Chișinău și directorii regiilor municipale vor fi sancționați dacă nu controlează calitatea lucrărilor care se execută în oraș.

  SOCIAL

  1200 de euro ar fi extorcat și primit doi bărbați, sub pretextul că pot ajuta un candidat să obțină permisul de conducere de categoria...

  SOCIAL

  Conducerea Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) o acuză pe ministra Sănătăţii de răspândirea informaţiilor calomnioase în adresa instituţiei.

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  Copyright © 2021