Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Primăria Chișinău lansează Catalogul E-Xtrașcolar

  Primăria Chișinău lansează Catalogul E-Xtrașcolar cu diverse activități gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Despre aceasta a scris edilul capitalei Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Catalogul poate fi accesat fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct pe link-ul www.extrascolar.md.

  Părinții, elevii și tinerii vor putea găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitate.

  Pe toată perioada verii, copiii și tinerii din municipiul Chișinău și suburbiile acestuia vor putea beneficia de o gamă largă de activități oferite în toate regiunile orașului:

  – programe de dezvoltare pentru copii
  – activități de lectură creativă
  – activități sportive
  – cluburi de socializare a copiilor preșcolari
  – școli pentru părinți
  – programe de turism sportiv
  – limba engleză distractivă
  – cercuri de artă oratorică
  – pian și vocal
  – artă plastică
  – educație financiară pentru tineri
  – cercuri cu profil tehnico-aplicativ
  – cluburi de interes pentru elevi: gătit, teatru, dezbateri, cercuri de studiere a ținutului natal și multe altele.

  Copiii și tinerii se vor putea înregistra gratuit la diverse cercuri tematice cum ar fi: „Design vestimentar”, „Jucăria capitonată”, „Arte decorative”, „Vara în mișcare”, „Șotiile prieteniei”, „Lego-teh”, „Culorile Verii”, „Automodelism”, „Navomodelism”, „Aeromodelism”, „Sculptură miniaturală” sau la programe de tipul „Provocarea verii – Redescoperim biblioteca”, „Clubului de educație financiară pentru tineri”, „Ambasadorul Centrului de Tineret”, Programul Municipal de Dezvoltare Personală a Tinerilor și multe altele.

  Catalogul include activități, cercuri și programe gratuite pentru copii și tineri organizate și desfășurate de către filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, centrele comunitare ale Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, școlile de artă ale Direcției cultură și instituțiile de învățământ extrașcolar ale Direcției Generale Educație, Tineret și Sport.

  Facebook.com

  Facebook

  Noutăţi

  „Așa cum am promis, nu încetăm să investim în infrastructura școlilor, inclusiv în instituțiile educaționale din suburbii”. Cel puțin asta spune primarul general Ion...

  Noutăţi

  Primăria Municipiului Chișinău, în persoana Primarului General, Ion Ceban, a semnat vineri un Acord de parteneriat cu Asociaţia Naţională a Tinerilor Istorici din Moldova...

  Noutăţi

  Peste 1,04 milioane de lei a alocat Primăria Chișinău pentru renovarea clădirii Centrului de Sănătate Publică din Colonița. Potrivit primarului general Ion Ceban, edificiul...

  Noutăţi

  Primăria Municipiului Chișinău informează că tinerii specialiști angajați în cadrul autorităților publice locale din municipiul Chișinău vor beneficia și în anul curent de compensații...

  Copyright © 2021