Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primăria Chișinău impune controlul calității în toate lucrările pe care le execută

  Pretorii sectoarelor din Chișinău și directorii regiilor municipale vor fi sancționați dacă nu controlează calitatea lucrărilor care se execută în oraș.

  Primarul Ion Ceban a menționat, în ședința on-line de astăzi a serviciilor municipale, că solicită tuturor factorilor de decizie din Primăria Chișinău procese-verbale de constatare a calității lucrărilor care se realizează în sectoare. „Fiecare pretor și director de regie municipală trebuie să țină cont de banul public, din acest motiv solicit controlul calității lucrărilor care se execută în sectoarele orașului”, a declarat Ceban.

  Edilul a amintit că pe teritoriul municipiului Chișinău se execută în prezent peste o sută de proiecte de renovare a spațiilor publice aflate la balanța municipalității. Potrivit sursei citate, obiectivul numărul unu al primăriei este transparentizarea tuturor acțiunilor realizate de către administrație. “Transparența este o garanție că banul public nu va fi folosit într-un mod ilicit”, a specificat oficialul.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău prezintă Programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021 desfășurate în capitală.

  SOCIAL

  Toate cele 20 de familii care au suferit în urma unui incendiu în podul unei case de pe strada Ion Pelivan nr.17/3 vor primi...

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  SOCIAL

  Specialiștii în sănătate publică atenționează despre un nou val de COVID-19, val predominat de noua tulpină Delta. Statisticile din ultimele zile indică mai multe...

  Copyright © 2021